MHC Rosmalen

Info sponsoring MHC Rosmalen

MHC Rosmalen bekleedt met ruim 1200 leden een belangrijke functie in de Rosmalense samenleving. Een gezonde vereniging waar niet stilgestaan wordt, maar vooruitstrevend gedacht wordt om kansen en mogelijkheden aan te pakken en te realiseren. Uw bijdrage als sponsor aan deze ontwikkeling is voor MHC Rosmalen van grote waarde. De profilering van uw organisatie binnen onze club draagt bij aan uw uitstraling naar leden en bezoekers.

De betrokkenheid speelt een grote rol binnen het beleid van MHC Rosmalen, zowel voor leden als voor sponsors. Partnership is de kern van de sponsoring die MHC Rosmalen u biedt, van hoofdsponsor tot de sponsor die éénmalig een advertentie plaatst op onze website.

Wij hopen dat u kiest om MHC Rosmalen te sponsoren. Dit kan op verschillende manieren. Graag willen wij u vragen om bij interesse contact op te nemen met de sponsorcommissie door een email te sturen aan sponsorcommissie@mhcrosmalen.nl.
De keuze is aan u, MHC Rosmalen staat voor u klaar!

Hoofdsponsor MHC Rosmalen

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat wij als MHC Rosmalen overeenstemming hebben bereikt met
ABN AMRO om de komende jaren als nieuwe hoofdsponsor onze vereniging te ondersteunen.

Teamsponsoring MHC Rosmalen

MHC Rosmalen is voor zoveel mogelijk teams op zoek naar sponsors. Ouders en andere geïnteresseerden kunnen zich melden als sponsor van een team bij Henk Huigens, door een mail naar sponsorcommissie@mhcrosmalen.nl  te sturen. Sponsoring verloopt altijd via MHC Rosmalen, niet via SPORT2000 ROSMALEN.
Teams kunnen gesponsord worden met trainingspakken en/of hooded vesten, eventueel voorzien van reclame/logo. Om op de club één uniforme uitstraling te verkrijgen heeft MHC Rosmalen voor de eerste lijnteams trainingspakken en vesten geselecteerd van Reece (zie afbeeldingen hieronder). Deze zijn verkrijgbaar bij onze sponsor SPORT2000 Rosmalen. Voor de andere teams kan er een pak (ook van Reece) worden uitgekozen bij SPORT2000 Rosmalen. SPORT2000 Rosmalen kan de bedrukking van de pakken en de shirts verzorgen. Zij doen dit alleen met toestemming van het bestuur of sponsorcommissie van MHC Rosmalen.
Om wildgroei binnen de vereniging te voorkomen, hebben wij wel een paar regels vastgesteld met betrekking tot deze teamsponsoring. Deze regels worden vanaf de start van het seizoen 2015/2016 gehanteerd.

• Social Media

• Webcam MHC Rosmalen

• Nieuws voor de site

Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin