MHC Rosmalen

Info sponsoring MHC Rosmalen

MHC Rosmalen bekleedt met ruim 1000 leden een belangrijke functie in de Rosmalense samenleving. Een gezonde vereniging waar niet stilgestaan wordt, maar vooruitstrevend gedacht wordt om kansen en mogelijkheden aan te pakken en te realiseren. Uw bijdrage als sponsor aan deze ontwikkeling is voor MHC Rosmalen van grote waarde. De profilering van uw organisatie binnen onze club draagt bij aan uw uitstraling naar leden en bezoekers.

De betrokkenheid speelt een grote rol binnen het beleid van MHC Rosmalen, zowel voor leden als voor sponsors. Partnership is de kern van de sponsoring die MHC Rosmalen u biedt, van hoofdsponsor tot de sponsor die éénmalig een advertentie plaatst op onze website.

Wij hopen dat u kiest om MHC Rosmalen te sponsoren. Dit kan op verschillende manieren. Graag willen wij u vragen om bij interesse contact op te nemen met de sponsorcommissie door een email te sturen aan sponsorcommissie@mhcrosmalen.nl.
De keuze is aan u, MHC Rosmalen staat voor u klaar!

Nieuwe hoofdsponsor MHC Rosmalen

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat wij als MHC Rosmalen overeenstemming hebben bereikt met ABN Amro om de komende jaren als nieuwe hoofdsponsor onze vereniging te ondersteunen. Eén van de waarschijnlijk op korte termijn zichtbare gevolgen hiervan zal zijn dat alle wedstrijdshirts van de junioren- en miniteams exclusief zullen worden bedrukt met het ABN Amro logo.

Binnen MHC Rosmalen gelden speciale regels met betrekking tot sponsoring op kleding.

Er wordt vaak door enthousiaste ouders en/of leden die een bedrijf hebben, kleding aan de spelers of speelsters ter beschikking gesteld. Dit zijn bijvoorbeeld fleece-truien, trainingspakken, “aftergame-shirts” enz. Deze initiatieven worden door het bestuur en de sponsorcommissie gewaardeerd, maar dienen wel van te voren te worden besproken met de sponsorcommissie.

De hoofdregels zijn:
• In alle gevallen van teamsponsoring dient vooraf toestemming te worden verkregen!
• Sponsoruitingen op wedstrijdkleding moeten qua afmetingen conform de regels van de KNHB zijn.
• Voor alle teams geldt dat rekening moet worden gehouden met de branche exclusiviteit van de hoofdsponsor en subsponsors.

Daarnaast vragen wij u als enthousiaste sponsorouder om een vrijwillige bijdrage voor het MHC Rosmalen. Van deze bijdrage kunnen wij jaarlijks een apart doel voor de jeugd financieren.

Teun van Pelt is de kleding en materiaalsponsor van MHC Rosmalen. Op alle artikelen die u als lid van MHC Rosmalen aanschaft bij Teun van Pelt ontvangt u 10 % korting.

Als u als sponsor bij Teun van Pelt kleding aanschaft ontvangt u:
20 % korting op de teamkleding (trainingspakken/sweaters/jacks ed.)
15 % korting op de wedstrijdkleding
Een teamtas gratis
Een tas met 12 hockeyballen gratis. Aan het einde van elk seizoen krijgt MHC Rosmalen hierover een bonus.
Ook verzorgt Teun van Pelt bedrukkingen.

U kunt hiervoor contact opnemen met de sponsorcommissie, Gaby Westelaken, Tel: 06-53983256 of via sponsorcommissie@mhcrosmalen.nl.

• Social Media

• Webcam MHC Rosmalen

• Nieuws voor de site

Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin