MHC Rosmalen

Welkom op de site van MHC Rosmalen

Meisjes B1 naar Super B!

Als herfstkampioen in de subtopklasse mocht meisjes B1 vandaag in Son de strijd aangaan met de herfstkampioen van de andere subtopklasse voor een plaats in de Super B competitie.
Sinds een paar jaar is dit een nieuwe competitieklasse tussen de landelijke KNHB klasse en de regionale topklasse. NOVA MB1 was de tegenstander. NOVA is een fusieclub van Heerlen en Kerkrade. Op papier zou Rosmalen deze tegenstander kunnen hebben maar het moet altijd nog op het veld gebeuren.
Het eerste kwartier kwam Rosmalen goed uit de startblokken en kwam door een doelpunt van Merel Vijn op een voorsprong. Het leek erop dat de voorsprong snel uitgebreid zou worden maar wellicht waren er toch wat zenuwen. Rosmalen had een veldoverwicht maar kon het niet omzetten in doelpunten.
NOVA scoorden uit de spaarzame kansen uit een strafcorner en hierdoor gingen de teams met gelijke stand de rust in.
In de tweede helft had Rosmalen weer het betere van het spel maar het duurde toch nog tot een kwartier voor tijd dat een van de vele strafcorners deze keer door Pleun Huigens werd gescoord. Vanaf dat moment bleef Rosmalen aandringen en uiteindelijk bracht Laurine Fransen de eindstand op 3-1. Super B!!!

Dames van MB1, Joost, Laurens en Nicole van harte proficiat en heel veel succes in de super B.
We zijn allemaal trots op jullie!!

Namens de TC prestatie
Michiel

AB_toernooi_deel_3_017.JPG

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering MHC Rosmalen

Hierbij nodigt het bestuur van MHC Rosmalen u uit voor de Algemene Ledenvergadering die plaats  zal vinden op maandag 27 oktober 2014 om 20.00 uur in het clubhuis van MHC Rosmalen.
Hier vindt u de uitnodiging, agenda en de volmacht en de notulen van vorig jaar.

Wij hopen van harte u te mogen begroeten.

Namens het bestuur van MHC Rosmalen,

Erik van Peursem

Herfstvakantie

Er is geen training in de week van de herfstvakantie
De trainingsteams op zondag trainen 19 oktober niet en 26 oktober wel.

In verband met de herfstvakantie is het clubhuis gesloten van donderdag 16 oktober tot en met woensdag 22 oktober

Reserveer nu kaarten voor de Third Autumn Party!

Na het succes van de eerdere edities kon het natuurlijk niet uitblijven: dit jaar is er weer een Autumn Party, en wel op zaterdagavond 29 november. Reserveer hier je button!

De Autumn Party is een feest voor iedereen die MHC Rosmalen een warm hart toedraagt: actieve hockey(st)ers vanaf 18 jaar (dames, heren, veteranen, trimmers en BLT), sponsors, bestuurs- en commissieleden, trainers, coaches, scheidsrechters en betrokken ouders, allen inclusief partner.

Vanaf ’s avonds half negen is ons clubhuis het bruisende middelpunt van een feest met een DJ, hapjes en drankjes. Entree: € 12,50 per persoon all inclusive.
Tijdens de pre-sale, aan zij die vorig jaar hebben gereserveerd, zijn we al over helft van het aantal te verkopen buttons. Dus ben er snel bij want vol = vol! Reserveer hier je button.

• Social Media

• Webcam MHC Rosmalen

• Nieuws voor de site

Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin