MHC Rosmalen

Welkom op de site van MHC Rosmalen

Beste leden,

Volgende week zullen we overstappen naar een andere emailprovider. Hierbij is het mogelijk dat in het begin van de week e-mail niet of later wordt bezorgd met een @mhcrosmalen.nl adres. Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat deze periode van mindere bereikbaarheid tot een minimum beperkt blijft. Mocht je belangrijke informatie willen uitwisselen in het begin van de week, dan verzoeken wij je de telefoon te pakken. Kom je er niet uit? Zoek dan even contact met Laurens Spijkers via het contactformulier.

Beste leden/ouders/bezoekers,

De werkzaamheden voor ons nieuwe clubhuis zijn in volle gang. Om ervoor te zorgen dat we op tijd klaar zijn voor het tweede deel van het seizoen is het belangrijk de hockeyactiviteiten tot een uiterst minimum te beperken.

Enkel officiële wedstrijden worden in overleg met het bestuur georganiseerd. Andere (hockey)activiteiten of bezoek aan de accommodatie is vanaf heden ten strengste verboden voor de veiligheid van eenieder. Betreding is strafbaar en gebeurt derhalve op volledig eigen risico. Keepers die hun keeperstas willen ophalen moeten dit vooraf hebben afgestemd met Petra Glaudemans.

Activiteiten die door het bestuur nadrukkelijk zijn goedgekeurd vallen hier uiteraard buiten. Voor vragen kun je contact opnemen met Mark Brants (voorzitter). De verbouwing gebeurt onder verantwoordelijkheid van de bouwcommissie. Deze commissie wordt geleid door Jan van Hecke.

Aanbieding Sport2000

Onze trotste sponsor Sport2000 Rosmalen heeft voor de leden van MHC Rosmalen twee speciale aanbiedingen:

Zaalaanbieding
Ga jij dit seizoen zaalhockeyen en heb je nog een nieuwe zaalstick en handschoen nodig? Bij aankoop van een zaalstick én handschoen wordt een korting aangeboden van 20%.

VIP Avond
Op vrijdagavond 23 december is van 18.00 tot 22.00 uur Sport2000 speciaal geopend voor leden van onze vereniging. Je krijgt enkel tijdens deze avond 20% korting op het volledige assortiment.* Bekijk hier de actie.

Meer informatie is te vinden op www.sport2000rosmalen.nl

*niet geldig op bestaande kortingen.

• Social Media

• Webcam MHC Rosmalen

• Nieuws voor de site

Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin