MHC Rosmalen

Welkom op de site van MHC Rosmalen

Woensdag party @ MHC Rosmalen

Aanstaande woensdag is alweer de laatste ZAC. Dit betekent dat er weer een ouderwetse hockeyfeestje is. Met o.a. de finales, lekker eten, biertje en  uiteraard gezellige DJ's. *Kom gezellig een biertje drinken!*
Programma:
19 uur     Eten
20 uur     Finale nrs 3-4 en 5-6
21 uur     Grande finale
21 uur     Start Party

Zorg dat je er bij bent (aanmelden helemaal niet nodig)!

De ZACCIE

(TRAINER) - COACHES GEZOCHT

Voor het komende seizoen zijn wij weer op zoek naar Enthousiaste trainer-coaches, coaches en trainers voor de Breedte elftallen (alle teams behalve de 1e lijns teams).
Voor de 2e lijns teams (D2, C2, B2 en A2) gaat onze voorkeur gaat uit naar een trainer-coach combinatie, die de teams zowel trainen, als ook op zaterdag coachen (1x p/w trainen en coachen is ook een optie). We verwachten hiermee het niveau van alle betrokkenen verder te verhogen; in dit kader past ook de komst van het 2e waterveld deze zomer.
Wij realiseren ons natuurlijk dat het aanstellen van trainer-coaches niet haalbaar is voor alle teams. Daarom zijn we ook op zoek naar coaches en trainers
Het betreft dan primair de 3e en lagere teams, maar het kan zijn dat niet voor alle 2e lijns teams trainer-coaches gevonden worden. In dat geval maken wij ook graag gebruik van uw aanbod om als coach of trainer op te treden.
Het streven is om 2 coaches, dan wel trainer-coaches per team aan te stellen.
Indien er meer dan 2 kandidaten zijn zal in goed overleg een keuze gemaakt worden, waar nodig ligt echter de definitieve beslissing mbt de coaches bij de Breedte TC.

Graag zo spoedig mogelijk aanmelden (bvk voor 27 juni) zodat wij een aanspreekpunt voor de teams hebben en iedereen kunnen informeren over de voorbereiding op het volgende seizoen.
Vindt u het leuk om een team te begeleiden en er voor te zorgen dat ze gezamenlijk een fantastisch seizoen hebben geef u dan op als
Coach - bij Bonne Biesma via:  b.biesma@planet.nl
Trainer - coach - bij Bonne Biesma via:  b.biesma@planet.nl of  via dit aanmeldformulier
Trainer         - via dit aanmeldformulier

Geef bij het aanmelden ook duidelijk aan:
-  om welk team het gaat
-  de eventuele naam van uw kind
-  e-mail adres en telefoonnummer

NB: deze oproep is niet voor de miniteams bedoeld: van de mini TC volgt separaat bericht.

De Breedte TC elftallen
Trainingscommissie MHC Rosmalen (trainingmhcr@gmail.com)

2e waterveld bij MHC Rosmalen

Zoals bij velen bekend is ons huidige veld 2 zeer slecht. Omdat wij niet meer zonder gevaar op dit veld kunnen spelen hebben wij met de gemeente ’s-Hertogenbosch gesproken over vervanging van dit veld. Samen is besloten om hier geen zandingestrooid veld te realiseren maar een waterveld. Dit tweede waterveld geeft ons als club weer een extra push om ons spelniveau te verhogen en meer leden de kans te geven om op water te spelen. De aanleg van dit waterveld zal al rond 1 juli starten zodat het veld begin van de nieuwe competitie bespeelbaar zal zijn.

Jan van Hecke
waterveld.jpg

• Social Media

• Webcam MHC Rosmalen

• Nieuws voor de site

Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin