MHC Rosmalen

Welkom op de site van MHC Rosmalen

We gaan de laatste trainingsweken in.

De junioren (D t/m A) trainen t/m 3 juni.
De keepers (ook de mini keepers) trainen t/m 3 juni.
De 3-,6- en 8-tallen trainen t/m 10 juni in verband met de minislotdag op 11 juni.
De senioren trainen t/m 10 juni.

Heren 1, Heren 2 en MB2 kampioen !
Gefeliciteerd !!!

image_1.jpg

Mb2_kampioen.jpg

Met nog 2 wedstrijden te spelen is de MB2 al kampioen. Ze hebben alle wedstrijden tot nu toe gewonnen en waren niet meer in te halen.  Onder grote belangstelling van hun trouwe supporters werd zaterdag Berkel Enschot met 3-0 verslagen. De blauwe rookfakkels waren gelukkig niet voor niks gehaald.
Daarna werd het een gezellig feestje in de kantine bij Andy.
Wij  willen graag alle supporters bedanken voor hun altijd grote opkomst, het maakt niet uit waar we spelen jullie gaan altijd mee! Super!
Ook willen wij onze fantastische trainsters bedanken Fleur Burghout en Lars Starmans! Het was een top jaar en we zijn nog niet klaar!

Groetjes
De MB2

Afmelden seizoen 2016-2017 voor 1 juni
De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al weer in volle gang. In verband met het samenstellen van de teams en de opgave hiervan aan de KNHB, dienen afmeldingen uiterlijk vóór 1 juni plaats te vinden.
Wil je stoppen met hockey, meld je dan af voor 1 juni door een mail te sturen naar: leden@mhcrosmalen.nl
De ledenadministratie stuurt per mail altijd nog een bevestiging van de afmelding. Geen bevestiging betekent dat de afmelding niet ontvangen is.

Indeling teams (11-, 8-, 6- en 3 tallen) seizoen 2016-2017

Op dit moment zijn de commissies druk bezig met de indeling van de teams voor het komende seizoen.
De scoutingsformulieren worden verzameld en de gesprekken met de trainers en coaches worden binnenkort gevoerd.
Voor de indeling van het komende seizoen zal de peildatum van 1 oktober voor bepaling in welke categorie (lijn) de jeugdleden thuishoren voor de elftallen strikt worden toegepast door de verschillende commissies.

Waarom gaan wij deze datum strikt hanteren?
In het verleden werden kinderen op basis van verzoeken niet doorgeschoven naar de volgende leeftijdscategorie (lijn) omdat ze dan bijvoorbeeld bij leeftijdsgenootjes, klasgenootjes konden blijven of het sociaal beter was voor het kind. De KNHB heeft MHC Rosmalen hierop aangesproken dat dit niet meer mag, alleen indien daar een medische indicatie aan ten grondslag ligt. Dit beleid is afgesproken met alle clubs tijdens de bondsvergaderingen.

Ook het eerder doorschuiven van jeugdleden naar een hogere categorie dan voor hun leeftijd geldt zal niet meer gebeuren.
Dit niet meer vervroegd doorschuiven is op basis van de volgende argumenten:
De ervaring van de afgelopen seizoenen met het vervroegd doorschuiven zijn niet positief, zowel op het technische-, tactische vlak als wat betreft het fysieke aspect. Deze kinderen verliezen vaak het plezier in het hockeyspel.
de aantallen in de C en D lijn zijn zodanig dat de teams meer dan voldoende gevuld zijn en dat bij het vervroegd doorschuiven te grote teams ontstaan.
als er vervroegd doorgeschoven wordt zijn er helemaal geen kansen meer voor kinderen op de wachtlijst om toegelaten te worden bij MHC Rosmalen.

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar Tc@mhcrosmalen.nl

MHC Rosmalen

• Social Media

• Webcam MHC Rosmalen

• Nieuws voor de site

Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin