MHC Rosmalen

Welkom op de site van MHC Rosmalen

 

Actueel

We wensen al onze leden, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen een heel sportief, gezond en gezellig 2017 toe! Zoals we jullie eerder gemeld hebben, proosten we dit jaar iets later op het nieuwe jaar vanwege de verbouwing van ons clubhuis. Jullie ontvangen hier tijdig meer informatie over.

Bestuur MHC Rosmalen


HET COMPLEX VAN MHC ROSMALEN IS TOT NADER ORDER VOOR NIEMAND TOEGANKELIJK
VANWEGE EEN GROOTSCHALIGE VERBOUWING VAN HET CLUBHUIS. BETREDING VAN DE
ACCOMMODATIE IS STRAFBAAR EN GEBEURT VOLLEDIG OP EIGEN RISICO.

 Volg de verbouwing en bekijk de foto's!


MHC Rosmalen zoekt beginnende hockeydames

Nieuwe trimhockey groep van start na winterstop

Als je als ouder langs de lijn staat bij hockey van je dochter of zoon, kriebelt het wellicht om zelf ook te gaan hockeyen. Maar ja, je hebt geen ervaring. Dus helaas…. Bij MHC Rosmalen hebben ze juist wel plek voor onervaren hockeyers of beginnende spelers. Want dat is juist het doel van Trimhockey. Op verzoek start na de winterstop een extra trimhockeygroep voor dames bij MHC Rosmalen.

De trainingen zijn iedere maandagavond van 20.30 – 22.00 uur en starten vanaf 6 maart. De opbouw van de training is afgestemd op onervaren dames die graag willen leren hockeyen of beginnende hockeysters. Na verloop van tijd bestaat ook de mogelijkheid om wedstrijden tegen omliggende clubs te spelen. De gemiddelde leeftijd van de huidige trimgroep ligt rond de 40 jaar, maar een minimum- of maximumleeftijd is er niet. Het zijn intensieve trainingen, lekker in de buitenlucht. Met na afloop natuurlijk de evaluatie van de wedstrijd in de nieuwe kantine van de club. 

Interesse om te gaan hockeyen vanaf maart?
Meld je dan voor 30 januari aan via de contactpagina van MHC Rosmalen, en stuur een bericht aan Dorette Zwaans, coördinator Trimhockey.  

  • Social Media

  • Webcam MHC Rosmalen

  • Nieuws voor de site

    Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Hoofdsponsor

Sponsors

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin