MHC Rosmalen

Welkom op de site van MHC Rosmalen

Hierbij het *VOORLOPIGE* trainingsschema voor seizoen 2015-2016.

Let op: de indeling is nog niet definitief.
Er zijn nog verschuivingen mogelijk, dus niemand kan aan deze voorlopige indeling rechten ontlenen.
Trainingscommissie MHC Rosmalen
trainingmhcr@gmail.com

AB Toernooi zoekt vrijwilligers!

Het AB toernooi op 29 en 30 augustus zit helemaal vol en belooft een mooie  editie te worden. Teams uit o.a. Groningen, Amsterdam, Dronten, Roermond  nemen deel aan het voorbereidingstoernooi. Uiteraard hebben we veel vrijwilligers nodig en vragen we jou hulp!

Je kunt ons met alles helpen... Eten klaar maken, toegangscontrole, feestbegeleiding, fluiten en nog vele andere klusjes... Elk uurtje van je hulp kunnen we goed gebruiken. Vul dit formuliertje in en geef op wanneer je waarmee wil helpen!

Je bent geweldig!

De toernooi commissie

Nieuwe sportzaak als partner voor MHC Rosmalen

Per 1 september aanstaande zal Sport2000 in Rosmalen de nieuwe partner zijn van MHC Rosmalen.
Indien u een team van MHC Rosmalen wil sponsoren vraag ik u om dit kort te sluiten met Petra Glaudemans (telnr 06 – 45 95 40 87 of email petraglaudemans@gmail.com. Petra is op de hoogte van de afspraken met Sport2000 en zal u verder kunnen helpen.

• Social Media

• Webcam MHC Rosmalen

• Nieuws voor de site

Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin