MHC Rosmalen

Welkom op de site van MHC Rosmalen

 

Actueel

Help mee aan realisatie van nieuw clubhuis !!

foto_1.jpg  foto 2_1.jpg
 
Zoals al eerder gemeld willen we ons clubhuis eens flink onderhanden nemen. Op de nieuwjaarsbijeenkomst heb ik hierover al gesproken en zijn er ook tekeningen opgehangen in het clubhuis. Hieronder zijn deze opgenomen (zie bijlagen). Het betreft een tweetal varianten waarbij we willen streven naar de realisatie van de variant met het platte dak. Uit reacties tot nu toe blijkt dat iedereen hier ook erg enthousiast over is. Omdat wij als club gezond zijn en ook willen blijven zullen we echter verantwoord om moeten gaan met de ons ter beschikking staande financiële middelen. Op dit moment zijn deze ontoereikend om onze wens in vervulling te laten gaan en zullen we misschien naar de variant met behoud van de drie puntdaken moeten uitwijken. Dit zou jammer zijn omdat dit “tijdelijk oplappen” van een sterk verouderde constructie is en ons op termijn voor nieuwe investeringen zal plaatsen.  
Daarom willen we een beroep doen op hen die onze club net dat financiële zetje in de rug willen geven. Via deze link komt u op een site waar onze actie staat vermeld. (naar beneden scrollen en klikken op ons nieuwe clubhuis).
Wij hopen als club op uw medewerking zodat wij datgene kunnen realiseren waar we allemaal van kunnen genieten. Indien u nog vragen heeft kunt u met mij contact opnemen (06-53289637 of janvanhecke@home.nl).
 
Jan van Hecke

bijlage:
Clubhuis variant plat dak
Clubhuis variant puntdak

website Crowdfunding (naar beneden scrollen en klikken op ons nieuwe clubhuis).
 
 

  • Social Media

  • Webcam MHC Rosmalen

  • Nieuws voor de site

    Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Hoofdsponsor

Sponsors

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin