MHC Rosmalen

Welkom op de site van MHC Rosmalen

De nieuwe teamfoto's staan op de
teampagina's

Nomineer jouw 'Vrijwilliger van het Jaar 2014'

Wie is volgens jou dé clubheld van MHC Rosmalen en verdient het om de titel te ontvangen van 'Vrijwilliger van het Jaar 2014'? Om de titel te ontvangen heeft de vrijwilliger zich afgelopen jaar / jaren onbezoldigd ingezet voor onze club en is van ongekende waarde geweest. Ken jij zo'n held, nomineer hem of haar dan nu snel!
Klik hier om te nomineren.
Nomineren kan tot en met woensdag 5 november. De bekendmaking van 'Vrijwilliger van het Jaar' zal tijdens de Third Autumn Party op 29 november plaatsvinden. Zorg dus dat je er bij bent!

Verkoop buttons Third Autumn Party

Op 29 november vindt de Third Autumn Party plaats. Inmiddels zijn er meer dan 200 buttons gereserveerd en start de vrije verkoop!
Heb jij buttons gereserveerd? Haal ze dan snel op bij de bar. Dit kan tot en met zondag 9 november. Heb je ze dan nog niet opgehaald, dan worden deze middels de vrije verkoop verkocht.
Vergeten te reserveren en wil je er toch bij zijn? Haal dan snel de allerlaatste buttons bij de bar!

Tot de 29ste!

• Social Media

• Webcam MHC Rosmalen

• Nieuws voor de site

Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin