MHC Rosmalen

Welkom op de site van MHC Rosmalen

De trainingen vangen aan op maandag 5 september.

Trainingscommissie MHCR
trainingmhcr@gmail.com

ABN AMRO Cup met H1 van Oranje-Rood, Den Bosch en Tilburg op MHC Rosmalen

Tophockeyers te gast bij Rosmalen

Wil jij de beste hockeyers van Nederland aan het werk zien bij MHC Rosmalen? Kom dan op donderdagavond 1 september kijken als hoofdklasseteams Oranje Rood, Tilburg en Den Bosch bij Rosmalen hun voorronde van de ABN AMRO Cup spelen.

De ABN AMRO Cup is het voorbereidingstoernooi waaraan wordt deelgenomen door alle hoofdklasseteams. De twaalf teams spelen op donderdagavond (1 september) verdeeld over vier locaties in een drieluik een voorronde. De uitkomsten daarvan zijn bepalend voor het programma. De wedstrijden op donderdagavond beginnen om 20.00 uur.

Op de velden van HC Rotterdam komen de teams zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur in actie. Op zondagmiddag spelen alle verliezers en alle winnaars vanaf 13.00 uur tegen elkaar. De finale in het stadion van HC Rotterdam begint zondag om 15.00 uur.

De ABN AMRO Cup is niet alleen een belangrijke graadmeter aan de vooravond van de competitie, het is ook een unieke kans om alle topspelers in, bij wijze van spreken, één oog opslag aan het werk te zien.

Op zondag is er bovendien de G-hockeyvriendendag met onder meer een clinic en een ontmoeting met topspelers. Voor D- en C-jeugd is er een 3-tegen-3-toernooi.

De toegang tot de wedstrijden van de ABN AMRO Cup is gratis. Zie ook: www.abnamrocup.nl.

Knipsel.JPG

Contibuties seizoen 2016-2017

Het seizoen 2015/2016 is alweer ten einde en we zijn allemaal toe aan vakantie. Als hockeyclub zijn we echter al weer een tijdje bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een belangrijk aspect hiervan is de bepaling en het innen van de contributie voor het komende seizoen. Vorig seizoen hebben wij een verhoging boven de indexatie doorgevoerd om (onder andere) de kwaliteit van onze trainingen te kunnen verbeteren. Dit seizoen kunnen we, mede door de komst van het vijfde veld, volstaan met uitsluitend de CBS indexering op de contributie.

Dit houdt in dat de contributies stijgen met 2,2%. Voor de trimmers hebben we hierop een uitzondering gemaakt. We hebben moeten constateren dat de kosten/baten (vooral door onderbezetting in de trainersstaf) niet geheel in verhouding waren, daarom zal voor de trimmers sprake zijn van een verlaging van € 3 (in plaats van een stijging van € 3, derhalve een verlaging van € 6). Op de website bij het lidmaatschap is de tabel met de vernieuwde contributies opgenomen, hierin kun je zien wat dit voor jouw contributie betekent.

Aangezien we uitsluitend een verhoging van de contributie conform de indexering doorvoeren is geen voorafgaand akkoord van de Algemene Ledenvergadering (ALV) vereist. Om onze plannen rondom de verbouw van het clubhuis te realiseren zullen wij het incasso moment van de contributie vervroegen. We zullen daarom de incassering in september plaats laten vinden zodat er voldoende liquide middelen aanwezig zijn om de verbouwing van ons clubhuis te gaan financieren.

We wensen jullie een fijne vakantie en zien jullie graag terug in het nieuwe seizoen!

Namens het bestuur,

Davy van der Veeken

• Social Media

• Webcam MHC Rosmalen

• Nieuws voor de site

Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin