MHC Rosmalen

Welkom op de site van MHC Rosmalen

 

Actueel

Nieuwe waterveld geopend

op Ros Kabelkrant:
Met het maken van een goal door voorzitter Jan van Hecke en de Bossche wethouder van sport, Jos van Son, was de opening van het tweede waterveld een feit. Tevens was dat het teken dat een groot 2-daags hockeytoernooi van sterke A- en B-teams uit heel Nederland van start kon gaan. 
Om klokslag 10.00 uur nam voorzitter Jan van Hecke het woord en heette alle aanwezigen, maar zeker de 400 deelnemers aan het prestigieuze ABtoernooi hartelijk welkom en was blij dat zaterdag het tweede waterveld eindelijk geopend kon worden. Daarna gaf hij het woord aan de wethouder Jos van Son die bijzonder blij was dat hij als echte Rosmalenaar de officiële handeling mocht gaan verrichten en wenste hockeyclub MHC Rosmalen heel veel succes. 
De opening werd muzikaal ondersteund door dweilorkest “Stroat Ensemble” uit Oldenzaal, dat toevallig in de buurt was, op doorreis naar Breda. 
Daarna namen beide heren een hockeystick ter hand om samen met een doelpunt het officiële gedeelte af te sluiten. Jos van Son deelde vantevoren nog even mee dat hij beter met een hark om kon gaan, maar hij ging de poging toch aan om de bal in het goal te krijgen, hetgeen na een poging toch lukte. 
 
MHC Rosmalen is opgericht in januari 1968 en is een dynamische club die blijft doorwerken aan haar toekomst. De club telt inmiddels 1.268 leden en speelt haar thuiswedstrijden sinds 1981 op de accommodatie aan de Jos de Letterlaan in de Maliskamp.


DEFINITIEVE trainingsschema voor seizoen 2015-2016

We wensen alle leden en trainers heel veel trainingsplezier.
 
Marc - Jaap - Martijn - Annemarie
Trainingscommissie MHC Rosmalen
trainingmhcr@gmail.com 


Teamsponsoring MHC Rosmalen

MHC Rosmalen is voor zoveel mogelijk teams op zoek naar sponsors. Ouders en andere geïnteresseerden kunnen zich melden als sponsor van een team bij Petra Glaudemans, door een mail naar petraglaudemans@gmail.com te sturen. Sponsoring verloopt altijd via MHC Rosmalen, niet via Sport 2000 Rosmalen.
Teams kunnen gesponsord worden met trainingspakken en/of hooded vesten, voorzien van reclame/logo. Om op de club één uniforme uitstraling te verkrijgen heeft MHC Rosmalen trainingspakken en vesten geselecteerd van Reece (zie afbeeldingen hieronder). Deze zijn verkrijgbaar bij onze sponsor Sport 2000 Rosmalen. Zij verzorgen ook de bedrukking van de pakken en de shirts. Zij doen dit alleen met de uitdrukkelijke toestemming van het bestuur van MHC Rosmalen. 
Om wildgroei binnen de vereniging te voorkomen, hebben wij wel een paar regels vastgesteld met betrekking tot deze teamsponsoring. Deze regels worden vanaf de start van het seizoen 2015/2016 gehanteerd.

  • Social Media

  • Webcam MHC Rosmalen

  • Nieuws voor de site

    Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Hoofdsponsor

Sponsors

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin