MHC Rosmalen

Welkom op de site van MHC Rosmalen

Maandag 1 december tot donderdag 4 december veld 1 niet bespeelbaar!

Maandag 1 december tm donderdag 4 december mag er niet op veld 1 gehockeyd worden.
CSC de aannemer van veld 1 gaat op deze dagen groot onderhoud plegen en hierbij wordt de mat op diverse plekken los gemaakt om ook de onderlaag opnieuw aan te zetten.

Spaanse Wijnproeverij Dames 1

Tijdens de Autumn Party zal Dames 1 een Spaanse Wijnproeverij voor U organiseren. Vanaf 21.30 uur zullen de dames persoonlijk de door hen geselecteerde wijnen aan U presenteren. U kunt proeven en indien gewenst ook direct bestellen. De Dames komen de wijn dan binnen 1 week bij U thuis bezorgen (max 10 km).
Wij attenderen U graag op de mogelijkheid om kosteloos een persoonlijke tekst op de fles te laten aanbrengen. Op deze manier kunt U de flessen als sfeervol (kerst) geschenk aanbieden aan familie, vrienden, kennissen of zakelijke relaties. Indien gewenst ontvangt U een zakelijke factuur.
Graag tot morgenavond,
Salute,
MHC Rosmalen Dames 1
wijn.jpg

Vergeet zaterdag je button van 2012 en 2013 niet op te doen!

Zaterdag a.s. is het dan zover, de 3e editie van de Autumn Party. Het belooft weer een gezellige avond te worden, al ruim over de 200 mhc-ers hebben een button aangeschaft.
Voor iedereen die binnenkomt met een button van 2012 (oranje), 2013 (lichtblauw) en uiteraard de button 2014 worden er weer hele mooie prijzen verloot!
Heb je nog geen button, dan moet je er snel bij zijn want de laatste worden verkocht via de bar.
Tot zaterdag!

• Social Media

• Webcam MHC Rosmalen

• Nieuws voor de site

Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin