MHC Rosmalen

Welkom op de site van MHC Rosmalen

Contributie 2014 - 2015

De facturen voor de contributie zijn op 3 september via de mail verstuurd. De automatische incasso zal op
22 september plaatsvinden. Indien u geen factuur via de mail heeft ontvangen, klopt uw email-adres niet in de ledenadministratie. Wijzigingen graag doorgeven aan leden@mhcrosmalen.nl

Sponsorcommissie MHC Rosmalen

Via dit bericht willen wij in contact komen met mensen (leden, ouders van leden) die het leuk vinden om zich in te zetten voor de MHC Rosmalen in de functie als lid van de te formeren sponsorcommissie. Doelstelling van deze functie is om sponsoren te werven voor de club waardoor wij extra middelen genereren om de club verder te kunnen uitbouwen. Er zijn volop mogelijkheden om de creatieve commercialiteit de vrije loop te laten in de opzet van deze commissie. Is jouw, uw interesse gewekt neem dan voor nadere informatie contact op met Jan van Hecke (06-53289637)

"Shake Hands "principe van start

Ter bevordering van Sportiviteit & Respect en tevens het terugdringen van items die niet op een hockeyveld thuishoren, wordt m.i.v. het seizoen 2014-2015 door de KNHB bepaald dat verenigingen/teams het "Shake Hands "principe moeten invoeren :
Wij starten hier komend weekend bij het breedtetoernooi mee:

1.      Shake hands voorafgaande aan de wedstrijd
2.      Shake hands na afloop wedstrijd
3.      Gezamenlijk een consumptie drinken na afloop wedstrijd

• Social Media

• Webcam MHC Rosmalen

• Nieuws voor de site

Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin